Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina „celebrind“ po mediálně ostře sledovaných rozchodech tvrdí, že žije téměř jak v klášteře a svým živočišným potřebám odolává snad i za pomoci modliteb, Dominika Mesarošová (38) na férovku prozrazuje: Sama rozhodně nejsem a užívám si života plnými doušky!

Modelka, která před Vánoci prožila krušný rozchod se svým snoubencem, jenž pak ještě dlouho vydýchávala, se prostě za své ženské potřeby nestydí. A ještě aby ano!

„Užívám si svého baráčku, věnuju se sama sobě. Momentálně se po mém boku nikdo oficiálně nevyskytuje. Ale co se týče kamarádů a ženských potřeb, opravdu se nezanedbávám. Nechávám si to však pro sebe. Sama úplně vlastně nejsem, ale nic tak vážného, že bych to chtěla veřejně říct, není. Teď si asi hodně dlouho budu střežit své soukromí,“ prozradila Super.cz na focení svých nových sexy fotek.

A když už jsme byli u toho soukromí, nešlo si nevšimnout, že si u domu postavila betonový plot, který je sice vysoký, avšak sousedé by ji při opalování na Evu mohli stejně okukovat z vyšších pater svých domů. Mají co?

„To nebudu říkat, nebo tu budou zástupy. Ráda se ale opaluji bez vrchního dílu plavek, protože je to příjemnější. Nelíbí se mi, když je to v tričku vidět, že je to opálené jen částečně,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám