Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké policejní fotoarchivy mají další příspěvek do sbírky slavných. V cele předběžného zadržení minulý týden skončil dnes šestadvacetiletý Jake Lloyd, kterého si všichni pamatují jako představitele malého Anakina Skywalkera v první epizodě Star Wars z roku 1999. Dnes problémový mladý muž na sebe upozornil zběsilou jízdou po Jižní Karolíně. Když za ním vyrazila policejní hlídka, začal ujíždět. Honičku po několika kilometrech ukončil až hercův náraz do stromu. Incident se naštěstí obešel bez zranění.

Lloyd svou jízdou ohrožoval okolí a navíc u sebe neměl řidičské oprávnění a při zatýkání kladl odpor. U bývalého herce, který před časem přiznal, že mu Hvězdné války zničily život, přitom zdaleka nejde o první zkušenost s policií a překročením zákona. Natáčení a následná sláva mu prý vzaly dětství a on musel rozdávat i šedesát rozhovorů denně. Ve škole se mu navíc kvůli roli spolužáci posmívali.

Podle Lloydovy matky Lisy je její syn nemocný. Byla mu diagnostikována schizofrenie a měl by brát léky. V březnu u nich doma zasahovala policie poté, co Lloyd přišel domů a křičel na ni, že mu zničila život. Poté, co matku několikrát uhodil, se odhodlala zavolat na pomoc policisty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám