Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Holubová (65) na filmovém plátně zase o něco zestárla. V paruce, flanelové košili, vestičce a v poněkud krátkých kalhotách, ve kterých čeká velkou vodu, se oblíbená herečka ponořila do role matky hlavního hrdiny vesnické komedie Tomáše Vorla s příznačným názvem Instalatér z Tuchlovic.

Svérázného instalatéra Luboše Cafourka a filmového syna Evy Holubové ztvárňuje v novém filmu Jakub Kohák. Komedie se momentálně natáčí v jedné středočeské vesničce. Holubová musela v rámci natáčení jedné scény lézt po žebříku sbírat třešně. Kohák jí mezitím vyčinil, že na třešeň leze v pantoflích.

Zatímco Eva Holubová patří ke zkušeným herečkám, Kohák se ve filmu objeví poprvé. Zahraje si zručného a poctivého instalatéra, který to však neumí s ženami a je zcela závislý na své matce, jež mu pere, vaří, žehlí a stará se o celou domácnost. Ve filmu se kromě Holubové a Koháka objeví také Petr Čtvrtníček, Bára Poláková, Jan Budař, Filip Blažek či Petra Špalková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám