Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) byla pořádně zaskočená, když našla doma dopis od milenky svého muže Felixe Slováčka. Jak Super.cz již informoval, je pořádně naštvaná, ponížená a manželovi rázně řekla, že musí svůj paralelní vztah okamžitě ukončit. Přitom teprve nedávno jí pod vlivem alkoholu naprosto jasně řekl, co si o nevěře myslí, a na to, že rozhodně jeho srdce nepatří jen královně dětských srdcí, svou ženu připravoval!

Dáda s Felixem se onehdy zúčastnili otvíračky restaurace v pražské Dlouhé ulici, a protože kolem byla spousta pití, slavný saxofonista se jal občerstvovat. Pak měl s manželkou krátkou slovní přestřelku při křtu nové knížky Až po uši o vztazích mezi ženou a mužem. V té se například probírala i situace, že muž odmítne ženu. A to Slováčka, notně posilněného tekutinami, rozlítilo.

„Co to může být za idiota, aby ji odmítl? Já bych takovou blbost nikdy neudělal. Žádná žena se nesmí odmítnout! To může udělat jen impotent,“ řekl rázně. Patrasovou to zaskočilo a jen marně zaprotestovala dotazem: „Co když je ale ten muž zadaný?“

„Když ta ženská stojí za to, tak ten chlap to prostě musí udělat,“ prohlásil nekompromisně její muž a na další naštvaný dotaz své choti, jak by se tvářil, kdyby i ona neodmítala nabídky svých obdivovatelů, reagoval opět s přehledem pána tvorstva.

„To neexistuje! To je dáno pouze mužům, že nemohou odolávat ženám. Jsou to samci, mají to dané od přírody, zatímco žena by měla mít celý život jen jednoho,“ dodal nekompromisně. A zatímco se šel dál osvěžovat nápojem, který vodu připomínal jen barvou, nikoli však vůní, Patrasová se od něj už držela dál.

Šla se nejdřív uklidnit na ulici a po návratu už celou dobu zaraženě stála u kamarádky. Jako by jí tehdy už došlo, že jí Felix naznačuje, že musí pochopit, že zdaleka není jediná jeho žena…

Reklama

Další články

Načítám