Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (57) má za sebou těžký týden. Stýská se jí po dceři, která odjela s tatínkem na prázdniny. K tomu se do ní navíc obul expřítel Martin Černý, který o ní prohlásil, že na něj byla moc stará a kamarádi si do něj rýpali, že vypadá jak transsexuál. Největší šok však zažila, když mu uvěřila, že nikdy nic takového neřekl a novináři si vše vymysleli. Po uveřejnění nahrávky rozhovoru s Černým se Mahulena prakticky zhroutila. "Ležím ve čtyřicítkách horečkách," prozradila Super.cz.

"Je mi špatně. Měla jsem se ve čtvrtek zúčastnit jedné akce, ale nešlo to. V pondělí mám fotit kampaň a tam musím být hezká. Nemůže mi z nosu téct nudle, tak se do té doby musím vykurýrovat," uvedla moderátorka primáckého TopStaru s nadhledem, který se jí kupodivu rychle vrátil.

A i když se jí po smutném zjištění o prohlášeních a navíc lžích expartnera přitížilo, nakonec jí také paradoxně pomohly. "Celý den jsem to musela nechtěně řešit, protože mi pořád někdo volal a ptal se. A taky mě to trochu rozčílilo. Takže mi nakonec kvůli tomu člověku klesla horečka na osmatřicet," dodala Bočanová, která podle svých slov ještě ten večer Černému jeho prostořekost odpustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám