Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuplynulo ani deset dní, co spadla z kola a přivodila si nepříjemná zranění, ale Česká Miss Nikol Švantnerová (31) si nedá pokoj. Límec na zpevnění krční páteře už sundala a mezitím odpočinku zrovna moc nedala.

Nikol jsme potkali na focení nového kalendáře, který dává dohromady její kolegyně Nikola Buranská (32). Protože jde o fotky pro nadaci Stopa v srdci, která pomáhá ohroženým zvířatům žijícím v české přírodě, fotilo se s mladým rysem ostrovidem. "Asi jsem toho adrenalinu neměla dost a poškrábaná už jsem i tak dost," bagatelizovala Nikol, která zatím s žádnou šelmou nefotila, pouze se psem.

A jak je na tom Nikol zdravotně? "Včera jsem sundala límec, už mi vyskočil jeden obratel, takže uvidíme. Ale jinak musím říct, že zatím dobrý," mínila. Rady lékařů, aby byla v klidu, ignorovala. "Já moc odpočívat neumím. Doma v posteli jsem byla jenom jeden den a pak jsme s přítelem, protože jsem měla volno, vyrazili na výlet," přiznala.

Reklama

Další články

Načítám