Hlavní obsah
Článek

Nedávno se na veřejnost dostala informace, že Pavel Kadeřábek odchází z fotbalové Sparty a od příští sezóny se stane posilou německého klubu Hoffenheim. Jeho přítelkyně Tereza Chlebovská (33) ale zůstává v Čechách. Jak se bude jejich vztah vyvíjet?

Na to jsme se Terezy zeptali a bylo evidentní, že kráska řeší obrovské dilema.  „V Česku mám práci, která mě naplňuje, a ve které, troufám si říct, jsem se našla. Na druhou stranu přítele chci maximálně podpořit, proto to ještě pořád řešíme a snažíme se najít optimální variantu,“ říká Chlebovská, která s Kadeřábkem stále nevymyslela plán společného soužití.

Tereza a Pavel to mají o to těžší, že se od podepsání smlouvy s německým klubem pořádně ani neviděli. „Potkali jsme se s Pavlem, dá se říct, jen pracovně, protože jsme spolu točili reportáže z Eura,“ vysvětluje Tereza. Fotbalista pobývá na hotelu a plní si povinnosti na Euru 21.

Jestli se Tereza úplně vzdá vysněné práce sportovní reportérky a práce v modelingu, nebo bude pendlovat mezi Českou republikou a Německem, zatím není rozhodnuto. „Vážně si to potřebujeme nejdříve vyřešit my dva spolu, a pak to kdyžtak prezentovat dále,“ uzavírá naši debatu Tereza Chlebovská.

Reklama

Další články

Načítám