Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství Dády Patrasové a Felixe Slováčka trvá už 35 let, ale jeho budoucnost je velmi nejistá. Za vše může mladá milenka, která Dádu zastupuje ve chvílích, kdy hlídá vnoučka.

Skutečnost, že se Slováček rád otočí za hezkou ženou, není v českém šoubyznysu žádnou novinkou. Jeho manželka však byla vždy tolerantní a na večírcích se nebránili projevovat si vzájemnou náklonnost. Teď se ovšem ukázalo, že Dagmar Patrasová (67) není jedinou ženou, již Felix zahrnuje svou přízní.

Sexsymbol 80. let totiž doma objevil obsáhlý dopis, v němž Lucie Gelemová (32) o 40 let staršímu Slováčkovi žárlivě vyčítá, že se jí málo věnuje. „Přímo se pasuje na jeho partnerku! Je tam tolik vyznání lásky. Felix je prý její osudový muž, dost mě to zaskočilo. Chápu, že si muži kolem sedmdesátky potřebují dokazovat, že je svět kolem nich stále barevný a že jim pořád patří. Důležité ale přitom je, aby tím neohrozili rodinu,“ řekla podvedená Patrasová Blesku.

Zpěvačku vyloženě uráží, že začínající umělkyně v životě manžela nahradila její místo. Dokonce ji už přivedl na večeři s rodinnými známými, zatímco Dáda plnila babičkovské povinnosti.

„Požádala jsem ho, aby to s ní skončil, že mě to velice uráží. Jsme spolu 35 let a máme spolu dvě děti. Dělá ze mě veřejně idiota,“ tvrdí Patrasová, která je připravena manželskou krizi řešit rozvodem.

Překonají Dáda a Felix manželskou krizi?
Ano, Dáda vezme Felixe na milost
42,4 %
Ne, rozvod je nevyhnutelný
57,6 %
Celkem hlasovalo 33097 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám