Hlavní obsah
Článek

Mezi dívkami, které zkoušely štěstí na konkurzu nového muzikálu 50 odstínů šedi, jsme potkali i finalistku SuperStar Veroniku Stýblovou. Od dob soutěže je k nepoznání, nejenže zhubla, ale má i novou barvu vlasů.

"Snažím se hlídat v jídle a hýbat se, ale je to řehole," přiznala nám Veronika, které jsme pochválili i novou platinovou barvu vlasů. "Chtěla jsem změnu, blondýna už jsem byla hodně dlouho," vysvětlila, proč se tak rozhodla. Určitě si jí musel všimnout i režisér Antonín Procházka, který bude nový muzikál v Divadle Broadway režírovat.

Pokud jde o dílo, na jehož motivy byl muzikál sepsán jako parodie, Veronika ho nečetla. "Ale viděla jsem pár ukázek z americké Broadwaye, kde se hraje, a velmi mě to překvapilo," řekla nám. O tom, kolik je tam erotiky, ale nic netuší. "Nějaká tam zřejmě je. Ale třeba kostýmů se po zkušenostech z Mýdlového prince, kde hraji vyzývavou Marii Šafaříkovou, nebojím," svěřila.

A co by na to řekl její přítel, který ji na konkurz doprovodil, kdyby na pódiu předváděla nějaké erotické hrátky? "V mé práci mě velmi podporuje, fandí mi v tom a bral by to jako pracovní zkušenost, určitě nežárlí. Ale nahoře bez bych určitě nehrála," uzavřela Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám