Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetím nejdůležitějším údajem na pozvánce na společenskou akci je hned po datu a místu doporučený dress code. Ne všichni ale k této informaci dojdou nebo si ji vezmou za svou. Do VIP stanu na mezinárodní barmanské soutěži Mattoni Grand Drink bylo doporučeno dorazit ve formálním oblečení. Je pravda, že většina přítomných tuto podmínku splnila, a Češi letos před perfektně oháknutými Italy z managementu známé minerální vody nedělali příliš ostudu.

Kdo příliš neodhadl charakter pořádané akce, byl například „mistr etiketa“ Ladislav Špaček. Ten dorazil na párty ve světlém volnočasovém obleku, ve kterém se vůbec necítil, a po pěti minutách se utíkal převléknout do tmavší verze.

To Martina Pártlová (44) a Veronika Arichteva (37) a její manžel Biser to vůbec neřešili. Partička dorazila mezi dámy v koktejlkách a pány v oblecích v uvolněném ležérním oblečení. Pokud bychom se později nedozvěděli, že trojlístek navštívil koncert konající se nedaleko na Náplavce u Vltavy, mysleli bychom si, že na Staroměstské náměstí dorazil přímo z čundru. „Vůbec jsme neplánovali, že se sem vydáme. To bychom se samozřejmě oblékli jinak,“ vysvětlovala nám Martina Pártlová, která si ze sebe rovnou udělala legraci.

Reklama

Další články

Načítám