Hlavní obsah
Článek

Ze sociálních dávek se dá ve Velké Británii očividně slušně vyžít a kromě základních potřeb si pořídit i větší ňadra. Jednatřicetiletá Naica Gibson je toho živoucím důkazem.

Čtyřnásobná matka vždy snila o větším hrudníku, jímž by zvýšila svou atraktivitu, ale chyběly jí k tomu potřebné finance. Na silikony se jí však díky státní podpoře podařilo našetřit navzdory tomu, že nechodila do zaměstnání. Spořivá žena přiznala, že nechávala své potomky o hladu, aby nashromáždila čtyři tisíce liber (150 tisíc českých korun), s nimiž vyrazila do Polska, kde za akční cenu podstoupila plastickou operaci.

Výsledek ovšem nenaplnil její očekávání. Naica má každé ňadro jinak velké a vypadá podstatně hůře než před výletem do Polska. Zpackaný zákrok by zachránila "oprava", jejíž cena převyšuje původní investici. Nezaměstnaná čtyřnásobná matka je ovšem bez peněz a opět spoléhá na britské daňové poplatníky. Péče o děti jí prý znemožňuje chodit do práce, takže se budou muset ohánět druzí.

„Na tom, že jsem dávky utratila za plastiku, nevidím nic špatného. Větší prsa jsem vždy chtěla i za cenu toho, že budu muset šetřit na svých dětech,“ tvrdí bezohledná žena, jejíž příběh šokoval nejen britskou veřejnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám