Hlavní obsah
Článek

O sebestřednosti a velikášství P Diddyho by se mohlo napsat mnoho. Nicméně egocentrismus a pocit nedotknutelnosti americkému rapperovi často dost zavaří. Třeba teď se kvůli tomu dostal k soudu, kam ho volá trenér fotbalu, jenž se staral o jeho jednadvacetiletého syna. Sal Alosi si totiž dovolil na mladíka zvýšit hlas při tréninku. P Diddy se rozzuřil, vzal do ruky činku a zaútočil na něj.

Diddy se pokusil fyzicky zneškodnit Alosiho na hřišti Kalifornské univerzity v Los Angeles v půl jedné odpoledne 22. června. Když se Alosi obořil na jednadvacetiletého Justina Combse, že netrénuje dost naplno a odbývá posilování, vzal pětačtyřicetiletý rapper činku a zaútočil na trenéra.

Alosi zavolal na rappera policii. „Jsem vděčný, že naši zaměstnanci projevili nejvyšší míru profesionality a zvládli situaci s přehledem. Je to nešťastný incident pro všechny zúčastněné. Nicméně nebudeme bránit žádnému zákonnému řešení situace a zatím se vzdáváme dalších komentářů,“ uvedl hlavní trenér univerzity Jim Mora.

Kalifornská policie ho v pondělí obvinila ve třech bodech z útoku smrtelnou zbraní, v jednom bodu z teroristických výhrůžek a v jednom bodu z fyzického napadení.

Rapper tvrdí, že agresorem v situaci byl Alosi.

Reklama

Další články

Načítám