Hlavní obsah
Článek

Rčení, že doma není nikdo prorokem, zná Kateřina Mátlová velmi dobře. Zpěvačka je mnohem známější v zahraničí než v Čechách. Aktuálně umělkyně, vystupující pod přezdívkou K-la, obráží Evropu s DJ Bobem. Kačka měla obrovskou radost a pocit zadostiučinění, když nedávno s hvězdou devadesátek vystoupila v pražské O2 areně před českým publikem.

„Ten koncert pro mě byla srdcová záležitost, osmnáct tisíc prodaných lístků prostě mluví za vše,“ říká Mátlová, která už ale zažila, že v Berlíně s Bobem vyprodali prostor pro šedesát tisíc diváků. „Ještě doteď jsou ve mně emoce. Dokonce jsem se během jedné písničky rozbrečela na jevišti. Přes odposlech mě podporoval zvukař. Viděl, že je to pro mě hodně významná událost, protože konečně Čechy vidí, co dělám já. Navíc tam byli moji rodiče,“ říká zpěvačka, která je dcerou sbormistra Lubomíra Mátla a hudební teoretičky Jiřiny Mátlové.

K-la neměla příliš mnoho příležitostí provést DJ Boba po Praze, stihla mu jen ukázat Staroměstské náměstí a Pařížskou ulici, kde vyrůstala.

Švýcarský DJ, popový hudebník, zpěvák a tanečník, vlastním jménem Peter René Cipiriano Baumann, Katku ale na oplátku také brzy přivítá u sebe doma ve švýcarském Luzernu. „Je to velkej profík, je úžasnej. Je takový supl mé rodiny, protože s ním můžu mluvit úplně o všem,“ chrlí ze sebe superlativy Katka Mátlová.

Reklama

Další články

Načítám