Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K (59) má za sebou boj s rakovinou prsu, který sama vyhrála. Nejen kvůli tomu se však snaží podporovat všechny akce pro onkologicky nemocné pacienty. Naposledy zazpívala na galavečeru Kapky naděje s patnáctiletou slečnou Anetou, která sama v takhle mladém věku bojovala s leukémií.

"Když mě Vendula Svobodová (52) oslovila a řekla mi, jestli bych nezazpívala s touhle dívkou, tak jsem to brala jako hezkou věc, neváhala jsem ani minutu. Spojení s holčičkou Anetkou mě hrozně bavilo. Máme takový společný osud, jsme obě bojovnice, ona je mladá, já stará holka a obě jsme to zvládly. Pro lidi to bude možná i motivující," řekla Super.cz s úsměvem zpěvačka.

"I kdybych byla úplně zdravá, tak bych takovouto věc podporovala. Moje motivace je však kvůli nemoci o to větší a silnější. Můj obdiv mají všichni onkologicky nemocní pacienti, kteří to zvládají. Je to náročné a pro tak malé děti a mladé lidi to musí být neskutečně těžké," dodala Anna K.

Reklama

Další články

Načítám