Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už spolu chodí více než rok, ale až nyní Jitka Válková (32) vyvedla svého přítele Lukáše Boho do společnosti. „Je to poprvé a je to výjimka, protože je to tady spojené s hudbou. A oba se hudbě věnujeme,“ nechala se slyšet Česká Miss 2010, která vyrazila s bubeníkem kapely Marka Ztraceného na vyhlášení mezinárodní barmanské soutěže Mattoni Grand Drink 2015.

Modelku stálo poměrně hodně přemlouvání, aby s ní hudebník vyrazil na místo plné fotografů. „Trvalo mi, než jsem ho dostala ven. Osobně neprahnu po tom být na každém večírku. Když se ale jedná o tak hezkou akci, jako je tato, tak udělám výjimku a jdu,“ říká Válková.

A kdy mezi Jitkou a Lukášem padla první jiskra? „Dali jsme se před rokem dohromady na koncertu. Známe se ale od roku 2010, kdy Lukáš hrál na finále České Miss, kde si na mě prý i vsadil,“ říká Jitka, která se mohla dát dohromady s Lukášem ještě mnohem dříve.

„Dokonce jsme se v roce 2012 potkali na jednom jevišti, zrovna tady na Staroměstském náměstí, kdy on hrál na bicí a já jsem vystupovala při rozsvěcování vánočního stromečku. V té chvíli jsem ho ale ještě nevnímala,“ přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám