Hlavní obsah
Článek

Pro většinu párů jde o neštěstí, které jim způsobí bolest, a jsou i partneři, které taková chvíle definitivně rozdělí. Pavel Trávníček (73) v dubnu strašně trpěl, když jeho o pětatřicet let mladší snoubenka Monika Fialková potratila ve čtvrtém měsíci těhotenství. Nyní o celé záležitosti hovoří s pokorou, ale i nadějí. „Dítě určitě bude!“ pevně věří.

Dvojici jsme potkali na vyhlášení dalšího ročníku ankety Nej sestřička, v němž bojují o titul zdravotní sestry z celé republiky. Pavla jsme se ptali na přípravy svatby, ale i na smutnou událost, která jeho a jeho přítelkyni nedávno postihla.

„Jak to vypadá se svatbou? Nevím, zeptám se doma. Nic konkrétního ohledně toho zatím nemáme. Uvidíme, jak se to vyvine, necháváme tomu spontánní průběh. O dítě se ale rozhodně snažíme dál, to je pro nás nyní prvořadá záležitost, ta tragédie nás neodradila. Náš vztah to upevnilo. Jde opravdu o velmi silné společné prožitky. Byla to velká zkouška, jsme teď spolu jakoby víc spjatí,“ přiznal upřímně Trávníček, který má z předchozích vztahů syna Pavla a Adama. Přál by si proto klidně i holčičku.

„Uvidíme, co to se mnou udělá, až budu zase táta. Jména jsme zatím nevybírali, to je předčasné, ale mám rád ryze česká a dokážu si představit, že pokud by šlo o holčičku, že by se mohla jmenovat po babičce Marie,“ přemítá herec. Ten vysekl na akci poklonu celému zdravotnickému odvětví.

„Žádné operace jsem zatím naštěstí nemusel podstoupit. Před doktory mám ale respekt. Měl jsem řadu sportovních úrazů: zlomenou ruku, nohu, kotník a podobně. Vždycky, když to špatně sroste, tak se to musí srovnávat, a to jsou opravdu hluboké zážitky. A vážím si nejen lékařů, ale všeho personálu, včetně sestřiček. U nich jde vlastně takřka o poslání, většina z nich je strašně ochotná,“ dodal pohádkový princ ve výslužbě na akci charitativního guru Davida Novotného.

Reklama

Další články

Načítám