Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čekali jsme, že to bude originální rozhovor, a nepletli jsme se. Ivanu Chýlkovou (60) jsme potkali na otevření prodejny s kosmetikou a překvapila nás některými svými odpověďmi. Prý na ni promlouvá její vlastní pleť a v jistém slova smyslu jí úplně chybí fantazie.

Co se týče kosmetiky, často ji prý musí střídat. „Je to jako se šampóny. Mám pocit, že po čase vlasy nebo pleť přestávají reagovat. Řeknou: ‚Doval něco novýho, nás už to fakt nebaví!‘ Takže to střídat musím,“ pobavila nás herečka s tím, že jediné, co nemění, jsou speciální oleje na obličej, ty její pleť prý stále vyžaduje.

V divadle, kde tráví hodně času, používá vlastní kosmetiku. „Moje líčení do divadla a v civilu se moc neliší. Umím se namalovat jenom jedním způsobem. V tomhle ohledu jsem bez fantazie,“ přiznává.

Její kůže musí také zvládat nápor slunečních paprsků, Chýlková totiž nadevše miluje opalování. „Nemusím být do černa, ale mám ráda, když má člověk hezkou barvu. Pro mě je to zdravá barva. Ale nepřeháním to,“ zdůrazňuje závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám