Hlavní obsah
Článek

Když se s ním bavíte, těžko byste bez přímé otázky na tělo poznali, že se u něj doma záchodové prkénko zásadně nenechává dole, nýbrž se zvedá, protože nesdílí bydliště se ženou, ale s mužem, přítelem Pepou, s nímž už je šest let registrovaný. Jirka Korytář (31) o minulém víkendu vyhrál soutěž Gay roku a Super.cz nyní přiznal, že i celebrity z řad žen to na něj zkoušely!

Na akci byly například Agáta Prachařová nebo její matka Veronika Žilková. Korytář nechtěl prozradit, jestli zrovna tyto dvě po něm šílely, nebo úplně jiné hvězdičky, ale potvrdil, že zájem o něj byl a že dotyčné ženské VIP osobnosti zalitovaly, že má jinou orientaci. „Přímo takhle mi to neříkaly, ale bavili jsme se o tom, bylo to tak,“ přiznal se smíchem na otvíračce jedné kosmetické prodejny v centru Prahy.

Stále usměvavý mladík měl ostatně hodně dlouho problém s tím, že musel odhánět zástupy žen. Poté, co se jeho tvář v posledním půlroce začala objevovat v médiích, to ale naštěstí utichlo. V soutěži podle všech předpokladů jasně uspěl, podle něj to ale nebylo tak, že by neměl konkurenci.

„Ta tam byla. Pro porotu mohl být každý zajímavý jinak,“ dodal s tím, že s partnerem Pepou, který mu v soutěži strašně fandil, jsou jedno tělo a jedna duše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám