Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Fantom opery o víkendu ukončil úspěšnou sezónu bez velkého večírku. Jeho protagonisté se sešli jen na skleničku po posledním představení a teď si od sebe na dva a půl měsíce, kdy mají prázdniny, odpočinou. Jeden z Fantomů, Radim Schwab, ale na mejdánku chyběl. Dal přednost dámské společnosti.

Na předposlední sobotní představení totiž dorazily finalistky soutěže o nejlepší zdravotní sestru Batist Nej sestřička. A dámy charismatického zpěváka na oplátku pozvaly na nedělní odpolední soaré v luxusním hotelu. Tam se celá patnáctka finalistek představovala a také setkala s dalšími známými tvářemi. Radim ale u nich vedl na plné čáře, zvláště když jej viděly v tak úžasné roli.

On sám sestřičky také obdivuje. „Já jsem měl pořád rozbitá kolena, když jsem byl malý, hrál jsem fotbal. Když jsem byl větší, tak jsem jezdil na kole, jednou jsem spadl přes řídítka a měl jsem otřes mozku, v nemocnici byly samé hodné sestřičky a večer mi četly pohádky,“ prozradil své útrapy z mládí Schwab. „A teď se díky výšce bouchám do hlavy,“ vyprávěl se smíchem Radim a dámy ho samozřejmě litovaly.

On je pak zase na oplátku pozval na svůj narozeninový koncert. "Plánuji svůj narozeninový koncert na půlku července na multikulturní lodi Niké," vysvětlil s tím, že se pro finalistky určitě místečko 18. července v Praze najde a on zase nebude chybět na finále soutěže, které proběhne v sále Městského divadla Dr. Josefa Čížka v Náchodě v sobotu 3. října. Cílem je vybrat nejlepší zdravotní sestru z odborného hlediska i z pohledu lidského. Do soutěže se jich letos přihlásilo 454.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám