Hlavní obsah
Článek

Že někdo vyladí svůj outfit podle prostředí, kam se chystá, bývá celkem obvyklé. Zpěvačka Iva Marešová nás ovšem šokovala, když si vybrala přeliv podle stroje na pálení alkoholu. "Měděnou mám ráda ve všech formách, a když už jsem šla do téhle moderní palírny, tak jsem tomu přizpůsobila i barvu vlasů," řekla nám s vážnou tváří.

Iva se na otevření první pražské palírny tak těšila, že se dokonce omluvila ze zkoušky muzikálu Romeo a Julie, kde bude hrát. "Zkoušení je výborné, užíváme si to, ale tady si to užívám taky," mínila zpěvačka, která není žádná unylá panenka, ale pořádná rockerka, takže se těšila na ochutnávání vínovice, grappy, koňaku a armagnacu, tedy veškerého tvrdého alkoholu, který se pálí z vína.

Jako jedna z mála žen nám také netvrdila, že si dá jen občas stříček ze suchého bílého vína. "Panáky piju, někdy si dám jednoho dva na chuť, jindy víc. Ale nejsem vyloženě pijan, že bych se zbořila a nekontrolovala se, takhle to nemám. Mám takovou záklopku. Než abych se dostala do stavu, který by nebyl ideální, tak přestanu," vysvětlila.

"Nedávno jsem o tom přemýšlela a za svůj život jsem se hodně opila tak, abych se nekontrolovala, asi dvakrát. A naštěstí jsem nedělala nic nepřístojného. Aspoň podle vyprávění," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám