Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V obchodním centru v Hradci Králové se uskutečnila první módní přehlídka letošních finalistů Muže roku 2015, kteří se předposlední týden v srpnu utkají o tento titul tradičně v Náchodě. Celé odpoledne uváděly Michaela Dolinová (60) a Ivana Jirešová (47). Zvláště druhá z nich si užívala polonahé mladé muže.

„Byla jsem z nich zcela nadšená. Mně se líbí černovlasí kluci,“ prozradila Michaela Dolinová. Ty si také vybrala jako poradce k doplnění svého šatníku. „Pojďte, chlapci, nakupovat se mnou,“ lákala finalisty Michaela. „Mám moc ráda nakupování a jako každá žena jsem schopna utratit za oblečení dost peněz," přiznala Dolinová.

„Kluci jsou moc hezcí, ale já jsem zadaná. Kdybych byla volná, určitě bych si nějakého vybrala,“ dodala Ivana Jirešová, která se chystá na léto do zahraničí, aby doplnila své dovednosti v józe. „V srpnu poletím do Maroka, je to můj sen,“ prozradila Ivana, která prý miluje slevové akce. „Já miluji slevy, když je něco ve slevách, tak to musím mít, nejvíce utrácím za kabelky a boty. To jsem schopná utratit desetitisíce,“ líčila.

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojen. Myslím si, že to bude silný ročník. Kluci mají dobře vypracovaná těla, a navíc jsou fajn parta a celou akci berou velmi vážně. Já bych si přál, aby to nebyla soutěž o tom, že ten kluk je jen věšák na obleky, ale aby měl charizma, byl to člověk, který bude pomáhat dobré věci, a tedy dělat i charitativní akce," dodává ředitel soutěže David Novotný.

Finálový večer se uskuteční 21. 8. 2015 v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka. Výtěžek pokaždé putuje na charitativní účely a i letos bude věnován Martinu Zachovi, vítězi Muže roku 2009, na jeho rehabilitaci, Stacionáři Nona a Ústavu sociálních věcí v České Skalici.

Vítěz Muže roku 2015 poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Globe, Mister Continents či Mister Universe.

Reklama

Další články

Načítám