Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci z primáckého seriálu Svatby v Benátkách se už díky svým rolím ocitli v různých situacích. Tentokrát se Václav Noid Bárta (43), Alice Bendová (50), Martin Kraus, Miroslava Pleštilová a Jiří Dvořák vrátili v čase, a to rovnou do 60. let minulého století. A zvlášť dámám to slušelo.

Pětice se totiž nejen oblékla do dobových kostýmů, ale zatančila na jednu skladbu i krátkou choreografii. A Vašek Noid Bárta píseň i odzpíval. „Poprvé jsem si jako Milánek zazpíval. Šedesátá léta se mi moc líbí, hlavně účesy u žen a líčení, je to moc roztomilé. Twist neumím, i když jsem se o něj v roli snažil. Naštěstí jsem jako zpěvák moc tančit nemusel, ta skupina za mnou to měla mnohem horší,“ vtipkoval Noid.

Alice ho jako tanečníka přesto chválila a prohlásila, že by s ním klidně šla do taneční soutěže.

Martin Kraus přiznal, že neví, jestli je tanec jeho silná stránka, ale prý tancuje rád, obzvlášť v páru. „Twist mi tak moc nešel, ale mám rád hudbu 60. let, je mi bližší než rock nebo pop. Móda té doby se mi taky líbí, byla pestrá a barevná a holky byly načančané a vypadaly jako holky. Já a zpěv? Zpívám taky rád, ale strašně, naštěstí jsem to nemusel předvést,“ smál se.

„Tahle scéna byla trochu náročnější, herci se museli naučit taneční choreografii, ale zvládli to tak skvěle, že číslo vypadá jako z nějakého muzikálu na Broadwayi. Herečkám to v dobových kostýmech a hlavně účesech moc slušelo, třeba Mirka Pleštilová vypadala jako z obálky časopisu ze šedesátých let,“ chválil všechny režisér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám