Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Protože není stále známá pravá příčina smrti britské zpěvačky Amy Winehouse (†27), objevují se všemožné spekulace, proč nás tato hvězda tak náhle opustila. Její rodina se domnívá, že za její smrtí mohla být náhlá abstinence. Magazín The National Equirer ale přišel s jinou verzí. Amy prý byla těhotná.

"Abstinence byla pro její tělo velkým šokem. Oni (příbuzní) si myslí, že to je příčina její smrti,“ uvedl zdroj blízký zpěvaččině rodině. Dle amerického magazínu The National Equirer ale Amy musela přestat s pitím a drogami ze dne na den, jelikož byla těhotná. Otcem dítěte by pak měl být její přítel a britský filmař Reg Traviss (34).

Není tajemstvím, že Winehouse o dítěti uvažovala již delší dobu. “Amy je posedlá mateřstvím. Je to teď jediné téma, o kterém mluví. Šíleně chce mít miminko už do roka,“ řekl nedávno magazínu Reveal zdroj z jejího blízkého okolí. “Amy teď pro to dělá všechno a snaží se na sobě pracovat, protože její drogami a pitím oslabené tělo by těhotenství nezvládlo. V současnosti je na správné cestě dát se jednou pro vždy dohromady,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám