Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedno se Michaele Ochotské (39) musí nechat: i když rodila teprve nedávno, nemusí se bát ukázat světu své tělo v plavkách. To totiž nevypadá, že před pěti měsíci přivedlo na svět syna Andrease, kterého má Míša s tenistou Lukášem Rosolem. Super.cz si s bývalou nováckou moderátorkou povídal o tom, jak to vlastně dělá, že tak dobře vypadá.

„Jím víc, protože jím za dva. Jsem kojící maminka, potřebuju mít hodně vitamínů, aby dítě nestrádalo. Jsem ráda, že na Andreáskovi je vidět, že maminka papá. Na to, že je mu pět měsíců, je to krásný velký kluk po tátovi,“ říká s tím, že nejdůležitějším faktorem pro to, aby měla žena krásnou postavu po porodu, je podle ní patrně genetika.

„Od té se to odvíjí. Někdo si čichne ke knedlíku a už přibírá. Mám štěstí, že postavu mám po své mamince. S přibíráním to není tak hrozné, mohu si dopřát, co chci. Zároveň je třeba cvičit, abych měla pevnou postavu. Už chodím do fitness centra a cvičím se svým trenérem. Ale kojení a běhání kolem miminka je také padesát procent úspěchu,“ myslí si.

Po porodu jí samozřejmě narostla prsa, což si nemůže vynachválit zejména její partner. „Tam je dobrá změna. A Lukáš je s nimi spokojený. Ale on je spokojený vlastně celkově,“ usmívá se exmoderátorka Novy.

Tu jsme potkali v Praze na Andělu na otvíračce nové prodejny s luxusní kosmetikou. „V koupelně u nás trávím víc času určitě já. Lukáš je klasický chlap. Stará se o sebe, ale v životě jsem ho neviděla, že by si na sebe dal dekorativní kosmetiku. Nepoužívá ani krémy, pokud se tedy nejde opalovat,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám