Hlavní obsah
Článek

Málokdo by věřil, že tahle žena teprve před pěti měsíci ležela na porodním sále! Michaela Ochotská (39), která se nedávno pochlubila fotkou v plavkách, se objevila v Praze na Andělu na otevření nového obchodu s luxusní kosmetikou, doprovodil ji ale i snoubenec Lukáš Rosol a v kočárku schovávali plod své lásky, syna Andrého. Vypadali zamilovaně, jak po prvním rande!

Míša měla kšeft, tak s sebou vzala tatínka, který zrovna nepinká na žádném ze světových tenisových kurtů, aby při práci pohlídal maličkého. „Roste jako z vody, už má deset kilogramů,“ chlubila se nám Ochotská, ale dítě novinářům neukázala. Nedivíme se, prcka by asi desítky fotoaparátů s blesky vyděsily, a aby náhodou někoho nerozumného něco podobného nenapadlo, kočárek přísně střežil dlouhán Rosol.

„Život pro mě najednou dostal smysl. Věci, které jsem dřív řešila, a byly pro mě strašlivé, si dnes ani nepřipouštím. Syn je pro mě to nejdůležitější. Probouzím se šťastná, těším se, až si spolu budeme celý den hrát, až ho opusinkuji. Jsem prostě typická matka,“ svěřila Super.cz své pocity Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám