Hlavní obsah
Článek

Slavní hollywoodští manželé se na společenských akcích příliš často neobjevují, a už vůbec ne v doprovodu svých dvou dětí. V Izraeli ovšem Michael Douglas (79) a Catherine Zeta-Jones (54) udělali velkou výjimku a fotografům zapózovali jako dokonalá rodinka.

Poté, co média neustále řešila manželskou krizi hereckého páru, se Michael a Catherine příliš ochotně před objektivy nevystavují. K jejich rozvodu sice nakonec nedošlo, ale přesto si přísně chrání své soukromí. Ocenění Genesis Prize však pro Douglase bylo tak velkou poctou, že do Jeruzaléma přivezl celou svou rodinu.

Herec, v jehož těle koluje krev židovských přistěhovalců z Běloruska, se dočkal uznání za šíření myšlenek zdůrazňujících jeho původ a z rukou izraelského premiéra Benjamina Netanjahua převzal filantropické ocenění, jehož si váží stejně jako svých dvou Oscarů.

Michael Douglas v Izraeli dokázal, že s manželkou opět tvoří reprezentativní pár, a jako bonus přidal jejich dvě děti. Čtrnáctiletý Dylan i dvanáctiletá Carys jsou už ve věku, kdy by měli přemýšlet o svém budoucím zaměření, ale jejich slavní rodiče se je před nástrahami šoubyznysu prozatím snaží chránit.

Reklama

Další články

Načítám