Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá Ireland Baldwin, dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger, byla tento týden viděna v doprovodu nového přítele Jona Kasika s modřinami v obličeji. Na první pohled tato nepříjemná okolnost nevrhá dobré světlo na Jona, ale podle zdroje z jejího okolí se nejedná o domácí násilí. Ireland prý byla napadena třemi neznámými muži.

Nejmenovaný zdroj prozradil serveru Daily Mail: „Před týdnem ji skupinka mužů pronásledovala v Malibu až k jejímu autu. Ireland se proto vrátila do Soba Recovery Center a řekla jednomu členovi ochranky, aby ji doprovodil. Ireland říká, že tohle pronásledování musí přestat.“

K napadení pak údajně došlo toto pondělí. Samotná Ireland se ale k incidentu nechce vyjadřovat, stejně tak její slavní rodiče.

Devatenáctiletá modelka do centra dochází od dubna na terapie kvůli bolestnému rozchodu s expřítelkyní Angel Haze, s níž prožila roční známost. Krátce nato se začala scházet s třiadvacetiletým Kasikem, s nímž se v centru seznámila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám