Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když šla Nikol Švantnerová (31) po pádu z kola v úterý módní přehlídku, všichni nechápavě zírali. Ona však nechtěla rušit nasmlouvanou práci. A v riskování zdraví pokračuje. Ve středu si pro změnu nenechala ujít galavečer Kapky naděje.

"Práce nepočká, šílenství pokračuje. Jsem ráda, že jsem tady, ale posteli bych dala přednost. Charita je ale důležitá," řekla Super.cz Nikol. Jak je na tom tedy krásná Česká Miss zdravotně? "Zápěstí je pro mě maličkost, to už jsem měla mnohokrát zraněné ze snowboardu. Krk bolí hodně. Límec je moje jediná pomoc. Jakmile ho sundám, je to trápení. Měla jsem vyhozená čtyři žebra, obratel a zablokovanou krční páteř. Teď se možná zase něco vyhodí nazpátek. Měla bych ležet, myslím, že tomu moc nepomáhám. Ale jsem dnes alespoň bez podpatků," vysvětluje Nikol.

Přehlídka jí prý dala pořádně zabrat. "Podpatky už bych nezvládla, včera mi to bohatě stačilo. Bolela mě celá páteř. Přítel by potvrdil, že mi pak doma bylo hodně zle," dodala Švantnerová, která ale rozhodně v posteli zůstávat nebude. "Přítel doufal, že se mi z toho otřesu mozku rozsvítí, a ono se to nestalo," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám