Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Svobodová (52) má za sebou benefiční koncert Kapky naděje a spadl z ní pořádný kámen, byly to totiž nervy. "Jsem šťastná, že to je za námi, vše se povedlo, děti vystoupily, bylo to krásné. Jsem dojatá," řekla Super.cz Vendula, které se společně s jejím týmem podařilo pro onkologicky nemocné děti vybrat více jak 8,5 miliónu korun.

Poprvé veřejně zazpíval také její desetiletý syn Jakub. Přítel Pepa ale Vendulu podporoval jen z hlediště. Ačkoli ten večer vystoupily různé známé rodinné klany, třeba Bára Basiková s manželem a dětmi či Karel Vágner s dětmi, na jeho vystoupení si asi budeme muset ještě počkat.

"Děti tady byly celý den, běhaly, hrály si, večer už byly maličko vyčerpané. Jsem pyšná na Kubu, že to dokázal. A Pepa? S čím by vystoupil?" smála se Vendula. Jeho místo je prý určitě jinde. "Pepa mě podporuje jinak. Když jsem doma šílela, tak mě uklidňoval. Já myslím, že to je to pravé místo pro chlapa," usmívala se Vendula.

Její partner také zafungoval jako ten, který za Kubovo vystoupení 'zaplatil'. "Kuba dostal dárky od Pepy, nějaké klučičí věci. U mě zpívá, Pepa to platí. Dobře zařízený, ne?" dodala se svým pověstným humorem prezidentka Kapky naděje.

Reklama

Další články

Načítám