Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív utratil téměř všechny úspory za tetování podobizen své múzy Miley Cyrus (31), poté sklidil posměch veřejnosti a nakonec se dočkal i znechucení samotné americké hvězdy. Ta totiž o kérkách svého možná nejfanatičtějšího obdivovatele Carla McCoida prohlásila, že jsou příšerné, a dokonce si jej zablokovala na Twitteru.

Dvaačtyřicetiletý muž z Bridlingtonu jich prý nyní lituje a všech 29 malůvek zpěvaččina obličeje, iniciál a úryvků z jejích písní za celkem tři tisíce liber (114 tisíc korun), si chce nechat laserově odstranit.

První obrázek americké rebelky si trojnásobný otec Carl nechal vytvořit po rozvodu v roce 2010 a od té doby si jimi pokryl značnou část svého těla. Po Miley dokonce pojmenoval jednu ze svých dcer. Jenže tehdy začala i jeho obsese zpěvačkou, která si jej nakonec zablokovala na svém účtu na Twitteru a označila jej za stalkera.

Poté, co ale samotná Miley jeho tetování označila v rozhovorech za příšerná a ošklivá, přestal je mít rád i Carl a nakonec se rozhodl, že se jich chce zbavit. Má to ovšem jeden zásadní háček,  jejich odstranění bude několikanásobně dražší než vytvoření...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám