Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská modelka s uměleckým jménem Nausicaa vyrazila za pracovní kariérou do Los Angeles, kde očekávala mnohem větší příležitosti na poli fotomodelingu. A zdá se, že se jí zadařilo.

Štíhlá kráska sice zatím marně čeká na lukrativní nabídku známého pánského magazínu, ale co se týče focení reklamních kampaní, nemůže si stěžovat. Atraktivní modelka se stala tváří známé značky balené vody, pro kterou nafotila celou sadu hodně odvážných fotek.

Na pláži v Malibu se nechala zvěčnit jen v mokrém tričku politém vodou. Účinek se dostavil ihned, protože se z nevinného trička rázem stal průsvitný materiál, pod nímž se rýsovaly modelčiny svůdné vnady. Pánové se tak opravdu mají na co těšit, protože zatímco jiné reklamy na první pohled působí otravně, tahle kampaň s adeptkou na vítězství v soutěži Miss mokré tričko se minimálně mužskému oku musí na první pohled zalíbit...

Reklama

Další články

Načítám