Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná herečka a bývalá modelka Phoebe Price (51) dělá všechno proto, aby se na ní nezapomnělo. Hollywoodská filmová studia už o tuto vnadnou zrzku nemají valný zájem, což ale ambiciózní čtyřicátnice stále nepochopila a snaží se zviditelňovat na každém kroku.

Naposledy se producírovala v lascivním modelu, ve kterém zřejmě úmyslně vypadala jako postarší prostitutka. Pod průsvitnou látku si samozřejmě nevzala podprsenku, aby vynikly její bujné vnady, jež se snaží strkat fotografům až pod nos.

Phoebe Price se sice mihla v několika filmech a seriálech (například Akta X), ale hereckého talentu moc nepobrala. Lascivní prezentací svého těla se zřejmě snaží získat roli v erotickém snímku. Její otravné promenádování v lechtivých modelech nakonec přeci jen přineslo kýžené ovoce.

Phoebe Price totiž získala menší roli v americkém akčním dramatu s příznačným názvem Strawberries for the Homeless (Jahody pro bezdomovce). Pokud bude v exhibicionismu pokračovat, možná se na ni přeci jen usměje štěstí a dostane šanci zahrát si i jinde než v nízkorozpočtových filmech nevalné kvality.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám