Hlavní obsah
Článek

V Austrálii patří tato brunetka s androgynním vzhledem ke známým tvářím a podobně tomu pomalu začíná být i za hranicemi. Devětadvacetiletá rodačka z Melbourne Ruby Rose je totiž u našich protinožců hodně vidět, a to nejen jako modelka a zpěvačka, rovněž moderuje v televizi, jako DJka ovládá ‚gramce‘ a nyní se zkouší prosadit i před kamerou coby herečka. Ruby navíc dost zostra nastoupila do třetí série populárního seriálu z prostředí ženské věznice Orange Is The New Black.

Rose, která je rovněž tváří jednoho kosmetického gigantu, se v seriálu ujala role nové vězenkyně Stelly Carlin, která si svým sarkastickým smyslem pro humor a netradičním vzezřením s nespočtem tetování dokáže vydobýt mezi ostatními své místo. Součástí role byla ovšem i kompletně nahá scéna ve sprchách.

Ruby se hrdě hlásí k lesbické orientaci. Otevřeně s ní vystoupila už ve svých dvanácti letech, což jí tehdejší spolužáci dali dost 'sežrat'. Slovní i fyzické útoky nebraly konce, v šestnácti musela být dokonce hospitalizována. Rose o sobě prohlašuje, že se cítí být genderově neutrální, což vyústilo i v natočení písně Break Free, jejíž klip se stal doslova internetovou senzací. Momentálně je zasnoubená s modelkou Phoebe Dahl.

Reklama

Další články

Načítám