Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězdička první české SuperStar Madalena Joao, která pochází z Angoly, většinu života ale strávila v Brně, kam se její rodina přestěhovala, se pochlubila novou kolekcí fotek. Docela nás překvapilo, když jsme se maminky půlročního Eliáše zeptali, jestli cítí, jak se jí zvětšila ňadra, a odpovědí nám bylo, že sice ano, ale že jsou hlavně povislá!

„Fotili jsme nedávno v těch velkých vedrech v Brně v Mariánském údolí. Trvalo to sedm hodin. Syn Eliáš byl celou dobu se mnou, jen jsem s sebou zapomněla nabalit náhradní mléko, ale tatínek ho okamžitě dovezl. Syn si ve stínu pěkně pospal, pak hlídal mé oděvy. Okolo pořád chodilo hodně lidí, ale převlékala jsem se před nimi, neřešila jsem to. Byly to fajn chvíle,“ sdělila Super.cz Madalena Joao, kterou netrápí ani problémy žen po kojení.

„Prsa se mi kvůli kojení zvětšila. Jsou malinko povislá, ale nevadí mi to. Není to tak hrozné a plastiky neuznávám. Kupuji si teď zkrátka větší podprsenky, k mé radosti si ale pořád ještě mohu dovolit nenosit žádnou,“ chlubí se zpěvačka, která i na mateřské zvládá koncertování s kapelou Sly Rabbits.

„Máme spolu velké plány, chystáme i novou společnou desku. Také se už začínám chystat na vánoční koncerty,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám