Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Čert se v tom vyznej! Kolegové z nejnovější filmové adaptace komiksu o Spider-Manovi nedávno ukončili svůj čtyřletý vtah, aby následně zjistili, že bez sebe nemohou žít. Krátce po rozchodu tak plánují svatbu.

Příběh Emmy Stone a Andrewa Garfielda působí jako scénář naivní hollywoodské romantické komedie, ale ve světě šoubyznysu nejde o nic nezvyklého. Stejnou zkušenost totiž mají i Justin Timberlake a Jessica Biel či Adam Levine a Behati Prinsloo, kteří si také před svatbou prošli rozchodem.

Herci z filmu Amazing Spider-Man a jeho pokračování po odloučení došli k závěru, že byli stvořeni jeden pro druhého, a po udobření se rovnou zasnoubili, aby svou lásku upevnili. „Andrew pochopil, že Emma je jedinou ženou, s níž by chtěl založit rodinu. Nemohli bez sebe být a rozchod je přesvědčil o tom, jak jsou pro sebe vzájemně důležití,“ tvrdí zdroj z okolí páru v magazínu OK!

Zatímco v počátcích vztahu byl slavnější Andrew, který měl za sebou filmy Imaginárium Dr. Parnasse či The Social Network, nyní je větší hvězdou Emma. Letos se dočkala nominace na Oscara za vedlejší roli v dramatu Birdman a Woody Allen ji po Kouzlu měsíčního svitu obsadil i do svého nejnovějšího počinu Iracionální muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám