Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Lindou Finkovou jsme se potkali v muzeu záchodů, takže téma rozhovoru bylo jasné. U některých exponátů si dokonce zavzpomínala na dětství, kdy měli na chalupě místo záchodu židli. "Byla to taková obdoba latríny," vysvětlila a v klidu se na exponát usadila.

"Když jsme pak nechávali dělat novou latrínu, maminka ji chtěla udělat větší, že by se vyřízly dvě díry vedle sebe, když bychom si chtěli pokecat anebo by byla tlačenice," svěřila s vážnou tváří zpěvačka. "Nakonec byla jen jedna díra, ale já jsme drsná a klidně bych udělala dvě," dodala.

"Ale musí to zůstat v rodině nebo mezi kamarádkami. Těžko pozvu návštěvu se mnou na záchod," uvedla na pravou míru Linda, která s dalšími známými tvářemi pro muzeum ozdobila nočník. Nočníky se budou na konci léta dražit ve prospěch nadace Mathilda, která se stará mj. o výcvik psů pro zrakově postižené.

"Nalepila jsem na něj klíče a myslím, že můj nočník je ten nejkrásnější. Sama bych si ho dala do bytu a dala do něj třeba kytku," míní. Sama už má velké děti a nočníky doma nemá. "U nás se všechno lifruje k mému bratrovi, který má dětí pět."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám