Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) obvykle vídáme nalíčenou, obzvláště jako Christine v muzikálu Fantom opery je její make-up velmi výrazný, aby se měli diváci v GoJa Music hall na co dívat. Na otevření nového obchodu s řeckou módou ale přišla bez šminek. A my v jejím obličeji postrádali oči, sotva mžourala.

"Trpím stařeckým problémem, což je nespavost. Strašně špatně spím, a když už se mi náhodou podaří usnout, tak mám tak lehké spaní, že mne probudí i to, když venku proletí pták. Takže spím opravdu málo," svěřila nám, že má stejný problém jako producent Fantoma opery František Janeček (79). Neporadil jí nějaký recept?

"Je pravda, že než Fantom začal a ještě byl ve stádiu příprav, a producent byl v Americe, kde je jiný čas, mohl mi kdykoliv zavolat, a nikdy mne nezastihl rozespalou. Vím, že existují spánková centra, kde se to léčí, ale já se strašně bojím prášků. Tak to raději přetrpím, než se dostanu do stavu, kdy už je to tělo po několika probdělých nocích tak vyřízené, že tu další prostě usne aspoň na poctivé čtyři hodiny," svěřila nám.

Nadhodili jsme, že se snad konečně vyspí o prázdninách, kdy nebude mít stres, protože tento víkend se hraje Fantom naposledy a další představení ji čekají až v září, kdy se oslaví i rok fungování úspěšného muzikálu. "Ale já mít prázdniny úplně nebudu, mám ještě nějaké koncerty a projekty. S přítelem jsme si mysleli, že budeme mít tři týdny volna a pojedeme na dovolenou, ale to se nekoná," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám