Hlavní obsah
Článek

Moderování už ho nudí? Karla Voříška (60) totiž v poslední době potkáváme, když se převléká do různých historických kostýmů. Nejprve si vyzkoušel masku titulního hrdiny z muzikálu Fantom opery v pražské GoJa Music Hall, nyní pro změnu kardinála ze Třech mušketýrů na Barrandově, kde se tento seriál, který bude v létě vysílat Prima, natáčí.

"Mušketýry jsem měl rád a vždycky o prázdninách jsem je četl. Opravdu mě to bavilo. Když jsem byl dítě, samozřejmě jsem chtěl být d´Artagnanem, ale jak jsem dospěl, čím dál tím víc se mi líbí postava kardinála Richelieua, šedé eminence, která v zákulisí tahá za nitky. Tak jsem byl rád, když jsem si mohl vyzkoušet, jak bych se cítil v jeho kostýmu," řekl Super.cz.

Chtěli jsme vědět, zda by nechtěl Voříšek někdy vyzkoušet herectví, a překvapil nás. "Hrál jsem v seriálu Chlapci a chlapi v šestém díle. Řekl jsem zásadní větu: ‚Před chvílí tady byl‘, a tím to skončilo. U Evžena Sokolovského jsem hrál zadarmo. Možná už se to dnes nějak změnilo a jsou za to honoráře," smál se. "Teď jsem měl totiž zase takový štěk v novém seriálu na Primě, který bude hodně dobrý a hodně napínavý," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám