Hlavní obsah
Článek

Ve vile české verze Velkého bratra před deseti lety strávil jednadevadesát dnů a rázem se stal na pár dnů celebritkou. V šoubyznysu se ale Milan Pešek (39) neuchytil, živí se, jak se dá, podnikáním, a přestože tehdy plánoval, že se do třiatřiceti ožení, na veselku se chystá až teď. Super.cz se pochlubil rozkošnou dcerkou!

„Přítelkyně se jmenuje Jarunka, je jí osmadvacet, budeme spolu čtyři roky, pátého září se bereme. Je to ženská do nepohody, která nezkazí žádnou srandu, je mi s ní opravdu fajn. Máme spolu dceru Natálku, které jsou necelé tři. Je to jediná ženská, která se mnou vyskáče na dvě doby. Jako každý jiný rodič jsem pyšný a myslím si, že moje holčička je krásná a geniální,“ chlubí se se smíchem Milan.

Ten ale není otcem poprvé. Z předchozího vztahu má školáka, jedničkáře Filipa, a dušuje se, že mezi dětmi nedělá rozdíly.

S rodinou bydlí v domě nedaleko Hradce Králové. „Přes týden jsem v Praze v práci a o víkendech doma s rodinou, kde mě čeká údržba domu a zahrady,“ přidává s tím, že s dalšími hvězdičkami z Big Brothera se stýká docela často.

„Hlavně Lena je už jako naše rodina a David (Shrek, vítěz reality show) je u nás taky každou volnou chvilku,“ dodal Pešek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám