Hlavní obsah
Článek

Léto už se přihlásilo o slovo a všichni už pomalu balíme kufry a chystáme se na dovolenou. A každý ví, že bez plavek se na dovolené rozhodně neobejde. Zkuste ale letos vyměnit staré vyšisované plavky za kvalitní model, který navíc skvěle padne právě vaší postavě.

Menší ňadra: Jak je zdůraznit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Pokud má žena menší ňadra, měla by se stejně jako ženy s většími ňadry vyhýbat trojúhelníčkům. Ideální jsou pro ni vyztužené košíčky s Push-Up efektem, které dodají potřebný objem. Dobrý trik je také řasení, které opticky přidá na objemu,“ poradila nám stylistka Astratex.cz. Pokud máte menší ňadra, tyto dvoudílné plavky jsou pro vás jako dělané. Vyztužený horní díl plavek s Push-Up efektem je navíc doplněn efektním řasením v kontrastní barvě – opticky zvětší vaše ňadra a ještě k nim přitáhne pozornost!

Co sluší velkým ňadrům?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ženy s větším poprsím by se měly vyvarovat trojúhelníčkovým horním dílům. Plavky by měly vybírat podle kvalitně propracovaných košíčků se širšími ramínky a kosticemi,“ radí stylistka. Skvělou volbou pro obdařenější dámy jsou proto dvoudílné plavky Night. Měkce vyztužené košíčky se všitými kosticemi a širokými pevnými ramínky se postarají o dokonalé držení prsou i při těch nejdivočejších vodních radovánkách. Kalhotky se zvýšeným pasem opticky protáhnou nohy a zakryjí drobné nedostatky na bocích. A nadčasová černá je letos opět v kurzu!

Jak na pláž obléknout plnější tvary?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ženy s plnějšími tvary určitě potěší, že jsou letos v kurzu plavky v retro stylu. Prodloužené tankiny s všitou bardotkou dokonale podtrhnou jejich přednosti a zakryjí všechny nedostatky. Určitě neplatí, že by se měly vyhýbat světlým materiálům, hlavní je správný střih,“ říká stylistka. Pokud jste holka krev a mlíko, jásejte – našli jsme ty dokonalé plavky právě pro vás! Luxusní prodloužené tankiny Riot zakryjí případné nedostatky v oblasti bříška, boků i zadečku a podprsenková část střihu bardot pozvedne a zdůrazní vaše ňadra. Díky rychleschnoucímu materiálu se budete cítit celý den komfortně.

Jak zdůraznit ženské tvary?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Pokud chcete v plavkách zdůraznit ženské křivky, skvělou volbou je horní díl se zavazováním na krk, který opticky zeštíhlí ramena a zdůrazní dekolt. Spodní díl se zvýšeným pasem zase krásně prodlouží nohy.“ Našli jsme přesně takové! Luxusní dvoudílné plavky z italské kolekce David-Vacanze si zamilujete. Zdobený horní díl je vybaven vyjímatelnými vycpávkami a okouzlujícími detaily, které se postarají o to, že váš dekolt bude v centru pozornosti. A pohodlný spodní díl s vyšším pasem dokonale podtrhne linie vašeho těla. Co jim říkáte?

Tip pro pány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na otázku, jaké trendy vládnou pánským kolekcím plavek, stylistka odpovídá: „V kurzu jsou momentálně kratší šortky. Doba plavek, které sahaly pod kolena, je díky bohu dávno za námi. Co se týče barvy, tak je jasným favoritem námořnický styl. Modro-bílá je trefou do černého. A navíc sluší opálené pokožce.“ V aktuálních kolekcích jsme našli ten pravý kousek! Plavkové šortky z exkluzivní italské kolekce David-Vacanze jsou pohodlné, stylové a rychleschnoucí. Co na ně říkáte?

Další články

Načítám