Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je opět tu, a vám opět vyvstávají nové povinnosti. Pravidelné zalévání zahrady, kompletní očista fasády domu, podlah, oken, auta, kola a mnoha dalšího, u čeho se bez hadice zkrátka neobejdete. Rozmotat, natáhnout, stáhnout, smotat, nezamotat… Nepropadejte panice! Nic z toho už nebude třeba. Zašmodrchaným a nepraktickým hadicím již odzvonilo! Hadice MAGIC HOSE se o vše postará místo vás.

Inteligentní samoroztahovací a samosmršťovací hadice MAGIC HOSE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hadice MAGIC HOSE se stala velmi oblíbeným náčiním zahrádkářů a domácích kutilů po celém světě. Její uživatelé si pochvalují zejména praktičnost, snadnou manipulaci, lehkost a skladnost. Hadice se totiž díky proudu vody sama roztáhne a po zastavení přítoku vody se zase sama smrští do původního tvaru, díky čemuž vám odpadnou starosti s natahováním, motáním, lámáním a úschovou, jak tomu bývá u starých a těžkopádných hadic. Ocení ji tedy nejen muži, ale také ženy.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Součástí této hadice je také tryska se sedmi funkcemi a adaptér s redukcí. Hadice MAGIC HOSE je dostupná v mnoha délkách, které lze navíc i navzájem spojovat. Využijte nynější akční nabídky a inspirujte se mnoha spokojenými kutily!

Další články

Načítám