Hlavní obsah
Článek

Do svého luxusního sídla, které si postavila v rodné vísce Otvovice nedaleko Kralup nad Vltavou, pouští Lucie Bílá (57) jen vyvolené. Její dům sice paparazzi fotí z různých úhlů a perspektiv, ale o tom, co ukrývá, se ví jen málo. Známé je například to, že zde zlatá slavice vybudovala vnitřní bazén, posilovnu a saunu.

Když zpěvačka jako hlavní host navštívila otevření salonu propojujícího italské farmaceutické značky, prozradila zajímavé podrobnosti týkající se jejího domu. Jedna jeho část je například jedno velké holčičí království. „Já mám jedno křídlo domu, kterému říkám holčičárna. Tam se nachází tuny šperků, vlásků, oblečení, bot. Já jsem ráda pořád připravená, a jelikož jsem na jevišti denně a nemám prakticky vůbec volno, tak tu Lucii Bílou musím pořád oblíkat a měnit,” říká Bílá.

V části zpěvaččina domu to vypadá jako v šatně nějaké zahraniční revue. „Je to křídlo, kam chlapi nesmí. Tisíce barviček, štětečků, tužek, prostě všeho holčičího. Vypadá to, že je to všechno pro celý sbor a ne pro jednu zpěvačku,” konstatuje s nadsázkou Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám