Hlavní obsah
Článek

Hudebník a bývalý ministr Michael Kocáb (57) bude počtvrté otcem. Podle deníku Blesk je jeho aktuální partnerka, moderátorka Lejla Abbasová (44), v pátém měsíci těhotenství. Zprávu potvrdil deníku důvěryhodný zdroj z okolí páru, ani jeden z budoucích rodičů se ke svému nadcházejícímu rodičovství zatím nevyjádřil.

"Přeju vám hezký den, nashledanou," reagovala na telefonický dotaz Super.cz stručně moderátorka. Kocáb má z předchozího manželství s Američankou Marshou už tři děti. Když ale před časem vyšlo najevo, že si v době, kdy byl ministrem, začal se svou mluvčí Abbasovou, tak se od něj jeho žena odstěhovala a nedávno se rozvedli.

"Náš vztah má dobrý vývoj, přirozený a pozvolný," řekla nám Lejla nedávno. Možná, že už tím tehdy jemně naznačovala své těhotenství. Abbasová, která má v sobotu odletět do Keni, se proslavila především jako moderátorka, kariéru ovšem začala jako tanečnice v klubu Radost FX. V té době také prožila krátký milostný románek s pornohercem Robertem Rosenbergem (49). „Lejla byla ve všech ohledech vyjímečná žena,“ zavzpomínal na bývalou lásku nejslavnější český herec z filmů pro dospělé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám