Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Láká vás nahlédnout do domovů hereček a zpěváků a mít možnost nechat se inspirovat doplňky a nápady slavných osobností? Směle do toho! Pokochejte se jedinečnými detaily i originálním řešením moderního bydlení. Prohlédněte si, jak bydlí Jodie Foster, Megan Fox či Lady Gaga. Přinášíme vám pět originálních tipů pro vaše stylové bydlení, které vás určitě nadchnou!

Jennifer Aniston

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli se stejně jako tahle oblíbená herečka nebojíte využít v prostoru barvy a originální nábytek, neměli byste zapomínat ani na vhodné obrazy a nástěnné dekorace. Samozřejmě je třeba se držet hlavní linie barev a stylu, ale určitě se nemusíte bát odvázat.

Jodie Foster

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také sedáváte rádi na terase či balkoně? Potom se určitě stává i vám, že po horkém dni se k večeru pěkně ochladí a člověku se za žádnou cenu nechce odejít. Kromě deky a sklenky vína byste neměli zapomínat ani na dekorativní a romantické svíčky a světýlka. Kombinace kovu a skla vypadá úžasně. Značka IB Laursen nabízí mnoho kuchyňských doplňků, svítilen, ale i stylové vázy. Takže se tyto skvělé produkty hodí jak na balkon, tak do interiéru.

Lady Gaga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možná jste si také oblíbili jednoduchou, ale útulnou kombinaci dřeva a exotických přírodních doplňků. Lady Gaga ukázala skvělý smysl pro kombinaci obojího. V jejím obývacím pokoji můžeme vidět jednoduchý konferenční stolek, na něm exotické mísy a jednoduché, ale trefné dekorace na konzolovém stolku za sedačkou. Tento styl jde nádherně podtrhnout například výrobky a nábytkem ze dřeva, které jsou přímo z Bali a dodají interiéru atmosféru exotiky.

Megan Fox

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako Megan Fox zbožňujete industriální styl, ale někdy si nejste jisti, jak takový kousek jde do interiéru zanést? Možná jste již viděli jeden z úžasných konferenčních stolků na kolečkách, které se skvěle hodí do obývacího pokoje a tento styl dokonale podtrhují. Nebo skládací jednoduchou židli vhodnou například k posezení v kuchyni. Stačí jen využít malou dávku kuráže a představivosti a výsledek je úchvatný.

Olivia Newton John

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrcadla jsou nutností v každém bytě či domě. Nezapomínejme ale, že je i velice důležitým dekorativním prvkem koupelny. Vyberte si proto velké a mohutné zrcadlo s rámem, doplňte ho výběrem stylové lavice z masivního dřeva a uvidíte, že celkový dojem koupelny tak získá šmrncovní a pohodou atmosféru.

Další články

Načítám