Hlavní obsah
Článek

Hudební zjevení, které v 80. let šokovalo svou androgenní vizáží, má dnes už své pestré období za sebou. Z kontroverzního zpěváka je nenápadný tlouštík, jehož svědomí je plné pikantních vzpomínek.

Boy George (54) se proslavil jako člen kapely Culture Club, která do hudebního šoubyznysu vnesla prvky stylu New romantic. Nebýt ovšem jeho excentrické vizáže, kontroverzní zpěvák by se nedočkal zdaleka takové popularity, jakou mu zajistily zženštilé převleky.

Kariéra Boy George je neodmyslitelně spjatá s drogami, kterého ho opakovaně přivedly do problémů. V opojení kokainem dokonce nabyl dojmu, že byl vyloupen, ale přivolaná policie jej v roce 2005 obvinila z držení návykových látek.

Nejkrušnější období si Boy George prožil o čtyři roky později, kdy skončil ve vězení kvůli incidentu s norským prostitutem, na němž se dopustil násilí nad rámec jeho nabízených služeb. Kvůli dobrému chování si sice odseděl jen čtyři z patnácti měsíců, jež mu vyměřil soud, ale tato zkušenost jej snad odradila od dalších výtržností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám