Hlavní obsah
Článek

Ve středeční Výměně manželek se ukázala nejen problematická rodina, v níž se zdálo, že nevěrná maminka popíjí víc, než je zdrávo, ale také postarší manželé Zápářkovi z Kamenice na Vysočině, kteří vychovávají svá dvě vnoučata. Jejich dcera je totiž feťačka. A zatímco v samotném díle před kamerou tropí scény, dnes by už nemohla. Sedí v base!

„V naší rodině se nezměnilo vůbec nic. Dál pečujeme o děti, sedmiletého Honzu a téměř čtyřletou Elinku. A budeme o ně pečovat hodně dlouho. Získali jsme je do pěstounské péče. Dcera totiž skončila ve výkonu trestu, bude tam ještě asi dva roky. Nechci se o tom moc bavit, ale táhlo se to s ní několik let. Zpronevěřila peníze, dělala podvody na internetu. Potřebovala prostě peníze na drogy. Jednoho dne ale spadla klec. Cítila, že je konec, takže si k sobě před nástupem trestu začala brát děti. Všichni jsme ale věděli, že ve vězení skončí. Jednou měsíčně za ní jezdíme celá rodina na návštěvu,“ řekla Super.cz třiapadesátiletá Lenka. Tu to, jak dcera dopadla, mrzí, nemyslí si ale, že by to byla vina její a manžela.

„Snažili jsme se ji slušně vychovat, v osmnácti jsme ji vytáhli z Prahy, z rizikového prostředí,“ uvedla. „Zůstala jsem doma, protože zvládat dvě děti, domácnost a práci prostě nešlo. Nenudím se, ale mám je moc ráda,“ říká láskyplně.

V pořadu se objevilo i to, že náhradní manželka Iveta musela krmit děti ve vaně, že na to byly zvyklé. Působilo to zvláštně. „Bylo to z důvodu, že se mi pak neopatlaly. Dejte jim čistá pyžama a posaďte je k večeři. Radši jsem je krmila ve vaně, stejně by byly všude nudle z polévky, takhle to bylo alespoň jako dva v jednom. Do manuálu jsem sice psala, že to dělám, že to ale není povinnost. Přišlo mi to jen nesmírně praktické,“ obhajuje se Lenka. Tu udivilo, že po tom, co slyšela o Ivetě u ní doma, v její domácnosti fungovala bezvadně.

„Manžel s ní byl nesmírně spokojený. Dirigoval ji, a tak to šlapalo. Jinak by to byl průšvih a střetli by se,“ dodala.

Kdo vám byl ve Výměně nejsympatičtější?
Lenka Zápářková
8,5 %
Ladislav Zápářka
84,9 %
Iveta Poláková
2,7 %
Petr Polák
3,9 %
Celkem hlasovalo 17054 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám