Hlavní obsah
Článek

Vyhněte se přeplněným obchodům a ušetřete tak svůj čas. Na Altisport.cz můžete nakupovat z pohodlí vašeho domova a nákupy si více užít. Teploty už přesahují dvacítku a vy jistě hledáte kvalitní sportovní oblečení na toto období. Na Altisport.cz naleznete rozmanitou nabídku sportovního a outdoorového oblečení pro každé roční období. Vybírat můžete vždy z několika značek. Všechny módní kousky jsou skladem.

Trendy tílka do horkých letních dnů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U žen i mužů jsou hlavně v létě velmi oblíbená tílka. Pro ženy je připraveno hned několik typů tílek. Sportovní i elegantní střihy a také výrazné barvy. Pokud nemáte ráda úzká ramínka, vybírat můžete z řady dalších typů. Tílka se dají nosit k jakékoli příležitosti a v horkém počasí se v nich člověk cítí nejlépe. Hodí se ke kraťasům i k sukni a stále působí skvěle. V nabídce jsou připravena i sportovní tílka z funkčních materiálů, které se dokonale přizpůsobí vašemu pohybu.

Trička pro nadcházející léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte se stále teplejším počasím oblečení, které bude pohodlné a ve kterém se budete cítit dobře? Mezi takové jistě patří i trička. Na Altisport.cz naleznete obsáhlou nabídku triček pro muže, ženy i děti. Jak se říká sto lidí, sto chutí. I trička jsou proto v různém provedení. Vybírat můžete z triček s potiskem, z jednoduchých jednobarevných triček, ale čeká vás i řada pestrých barev, které jsou pro léto jako stvořené. Na výběr je také hned několik velikostí. Důležité je, aby se v tričku každý cítil pohodlně. Proto jsou vyrobena z kvalitního a na dotek příjemného materiálu. Mají trendy střih, a tak na nic nečekejte a vyberte takové, které padne do oka právě vám.

Stylové mikiny z nových kolekcí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nových kolekcích jaro/léto 2015 jistě nesmí chybět velice oblíbený kousek oblečení, kterým jsou mikiny. Altisport.cz vám nabízí širokou škálu mikin, ať už s kapucí, na zip nebo jen se stojáčkem. Mikiny jsou oblíbené tím, že jsou univerzální. Můžete je nosit při sportu i jako každodenní součást outfitu. Toto jaro/léto jsou aktuální mikiny v pestrých kombinacích a i vy si takovou můžete vybrat. Na své si přijdou muži, ženy i děti.

Kraťasy na koupání i běžné nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte na léto skvěle padnoucí kraťasy, ve kterých se budete po celou dobu nošení cítit pohodlně? Kraťasy jsou oblíbené hlavně u mužů, ale je samozřejmě i řada žen, které upřednostňují kraťasy před sukní. Vybírat můžete z různých délek. Altisport.cz nabízí tříčtvrteční kraťasy, kraťasy ke kolenům a krátké šortky. Ty se skvěle hodí na dovolenou nebo k vodě. Pokud si nepotrpíte na vykrojené bikiny nebo klasické slipové plavky, jsou v nabídce i koupací kraťasy z rychleschnoucího materiálu.

Boty na léto pro celou rodinu - pohodlné sportovní boty, sandály nebo žabky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud ještě nemáte pohodlné sportovní nebo letní boty, jste ve správný čas na správném místě! Na Altisportu si z velmi rozmanité nabídky vybere zaručeně každý. Sandály ideálně využijete na procházky do města či parku a naopak žabky na dovolenou nebo na koupaliště. Patříte mezi příznivce letní turistiky? V našem sortimentu si zaručeně také přijdete na své. Je pro vás připravena nabídka dámských, pánských i dětských letních bot, které už nikdy nebudete chtít zout.

Další články

Načítám