Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Striptérka Carrie Reichert, která v roce 2012 ochotně povyprávěla o svém milostném zážitku s princem Harrym (39), se pochlubila novými eroticky laděnými fotografiemi. Ty vznikly jako propagační materiál k nové výstavě v lasvegaském muzeu Erotic Heritage. Carrie tímto způsobem hodlá zviditelnit oddělení odkazující na sexuální skandály slavných.

Na divoký večírek prince Harryho před třemi lety v Las Vegas, na němž skončil s několika ženami tak, jak ho příroda stvořila, si jistě dobře pamatujete. Onou nahotinkou je údajně právě Carrie, která prý s nejžádanějším svobodným mládencem zůstala o samotě a 20 minut se s ním líbala. Nakonec podle jejích slov došlo i na společnou noc, během níž byla ona tím dominantnějším prvkem.

Od Harryho nakonec měla dostat i velice intimní dárek - jeho spodní prádlo. Tyto trenýrky dokonce  zařadila do svých striptérských vystoupení (její umělecké jméno je Carrie Royale) a následně je hodlala dát na charitu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám