Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto klepe na dveře a vy pořád ještě přemýšlíte, jestli se stejně jako vloni vydat do Chorvatska, nebo zkusit něco jiného? Právě pro vás připravil portál Dovolena.cz přehled nejlákavějších destinací letošního léta. Ať už hledáte ideální rodinnou dovolenou, nebo si naopak chcete užít romantiku ve dvou, vybírejte na Dovolena.cz z nejširší nabídky last minute zájezdů za ty nejvýhodnější ceny!

Bulharsko - luxusní a přitom levná dovolená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největším lákadlem Bulharska jsou široké pláže s pozvolným vstupem do moře, který ocení především rodiny s dětmi. Bulharské pláže jsou výjimečné pro jemný zlatavý písek, který najdete v nejoblíbenějších letoviscích Zlaté písky i na Slunečním pobřeží. Bulharské resorty si získávají pozornost návštěvníků nejen pro své pláže, ale také díky zvyšující se úrovni služeb. Hotely už nevypadají jako před rokem 1989, naopak si svými All inclusive službami nezadají s ubytováním ve středomořských destinacích. K dispozici máte bazény i dětská hřiště, kde se vaše ratolesti spolehlivě vyřádí. Bulharsko nabízí ještě jeden bonus – navzdory vynikající kvalitě služeb patří k nejlevnějším přímořským destinacím.

Kypr – ostrov lásky vás okouzlí křišťálově průzračnou vodou i hudebními večery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kypru se říká Afroditin ostrov a pro zamilované páry je skvělou volbou. Na ostrově najdete kilometry písčitých pláží, ale také desítky malých zátok, kde si můžete užívat moře jen ve dvou. Společně můžete získávat také jedinečné sportovní zážitky – Kypr je totiž rájem pro aktivní dobrodruhy. Využijte bohaté možnosti pro potápění nebo si zvyšte adrenalin při brázdění mořské hladiny na vodním skútru nebo letu na padáku za motorovým člunem. Obyvatelé Kypru navíc milují hudbu, rádi tančí a baví se. Vezměte svoji lásku na kyperskou zábavu a prožijte nezapomenutelnou noc. A rozhodně nevynechejte místní speciality Halloumi (zapečený grilovaný sýr s čerstvou zeleninou a chlebem) nebo lahodnou Musaku.

Turecko – Egejská riviéra je skrytou perlou Malé Asie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slunečné počasí, nádherné azurové moře a nepřeberné množství aktivit pro děti i dospělé – Egejská riviéra v Turecku vás překvapí a nadchne. Egejská riviéra je jedinečným přírodním skvostem, na jehož pobřeží najdete desítky velkých pláží i malých lagun a zátok. Tyto výlety do pohádkově krásných lagun ocení především milovníci romantiky. Klenotem této oblasti je pláž Ölüdeniz, která byla dokonce zařazena mezi dvacet nejkrásnějších pláží světa. Zdejší hotelové komplexy nabízejí špičkové All inclusive služby za nejlepší ceny.

Mallorca a Ibiza – místa, kde zábava nikdy nekončí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhlášené ostrovy tance, smíchu a radovánek – to jsou španělské ostrovy Mallorca a Ibiza. Víc plážových restaurací, barů a diskoték nenajdete snad nikde na světě. Ibizská metropole Eivissa navíc nabízí i restaurace a kavárny s originálním místním menu. Oddejte se na Baleárských ostrovech výjimečným zážitkům. Na Ibize i Mallorce to navíc žije i pod vodou – zdejší podmořský život sem každoročně vyrážejí prozkoumávat tisíce milovníků potápění a šnorchlování. A pokud jste se ještě nezkoušeli ponořit pod hladinu, věřte, že právě tady už se nebudete chtít vynořit. Díky výhodné Last minute nabídce na portálu Dovolena.cz navíc pořídíte právě teď zájezdy na Ibizu a Mallorcu za akční ceny.

Slovensko – panenská příroda s ledovcovými vodopády

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Raději než pláže máte procházky v nedotčené přírodě? Vydejte se objevovat slovenské vodopády – u našich východních sousedů jich najdete zhruba dvě stovky. Nejvíce jich najdete ve Vysokých Tatrách v okolí Popradu. Vůbec nejvyšším vodopádem s výškou 80 metrů je Kmeťov vodopád, stříbrná příčka patří Vajanského vodopádu a na bronzové pak skončil vodopád Skok s výškou 25 metrů. Největší výhodou Slovenska je to, že je blízko a na rozdíl od jiných destinací tady nemusíte řešit jazykovou bariéru. Slovensko navíc vyniká přátelskou atmosférou a láká na nepřeberné množství nádherných turistických stezek, z nichž je celá řada určená i pro rodiny s dětmi.

Další články

Načítám