Hlavní obsah
Článek

Rodiče amerických celebrit se nejspíš rozhodli, že na stará kolena zastíní své slavné potomky. Poté, co Kim Kardashian (43) převálcovala Caitlyn alias její otčím Bruce Jenner, se v podobné situaci ocitla i Beyoncé (33). Její matka totiž vypadá na obálce magazínu Ebony naprosto fantasticky.

Mimořádně atraktivní šedesátnice moc dobře ví, jak proplout vlnami šoubyznysu. U kariéry Beyoncé byla od jejích prvních krůčků a stejně ambiciózní je i její mladší dcera Solange. Tina se na hudební dráhu sice nevrhla, ale v pokročilém věku obstála jako modelka na jedničku.

Fotografie, na níž Tina symbolizuje zralou ženskou smyslnost, pochopitelně prošla grafickými úpravami, ale v její věkové kategorii bychom sotva našli ženu, která by byla tak tvárným materiálem. Díky vyhlazené tváři sice vypadá jako kopie o 28 let mladší Beyoncé, ale i tak si její fotka zaslouží obdiv.

„Nejprve mě tato nabídka udivila, ale poté jsem si vzpomněla na všechny ty ženy, které mi denně děkují za to, že jsem pro ně inspirací pro plnohodnotný život zahrnující i sexualitu. Jsem hrdá na svůj věk, který pro mě není nijak omezující. Můžeme být přece sexy, až dokud nezemřeme,“ tvrdí Tina, která se po rozvodu s otcem svých dcer letos v dubnu provdala za herce Richarda Lawsona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám